Service

Artikelen gekocht bij Esmeralda kunnen geruild worden met de originele bon en binnen 14 dagen voor een ander artikel of tegen een tegoedbon. Deze verjaren niet bij ons maar blijven geldig zolang wij bestaan!

Wij nemen onze service serieus en nemen graag de tijd voor iedere klant.

Retourneren

Retourneren is ook mogelijk binnen de termijn van 8 dagen en met de bon,u krijgt dan uw geld retour. Ook in de opruiming mogen artikelen bij ons geruild worden.

Kadobonnen

Wij hebben kadobonnen in te vullen op de waarde die u wenst, ook deze blijven geldig en verjaren dus niet.

Kwaliteit

Wij letten scherp op de kwaliteit die onze merken leveren en staan achter ons product, mocht er echter onverhoops toch een probleem zijn met een door ons geleverd artikel dan horen wij dit graag zodat wij hier iets mee kunnen doen naar ieders tevredenheid.

Verzendingen

Op uw verzoek kan Esmeralda ook artikelen naar de klant verzenden en ruilingen kunnen indien gewenst ook per post verwerkt worden. Neem altijd even telefonisch contact met ons op van tevoren en voeg artikel en originele bon erbij tezamen met uw naam- en adresgegevens.

Aankomende collecties

In de winkel hebben wij altijd een fotoboek van de nieuwste en aankomende collectie liggen en kunnnen wij noteren welke artikelen U aanspreken en waarvoor U eventueel gebeld wilt worden als het binnenkomt, zodat U zeker weet dat U niets mist.

Aankomende collecties